4 Ekim 2010 Pazartesi

Malatya'da okuyan öğrencilerimize yardım çağrısı

Malatya'nın Aslankent ilköğretim okuluna arkadaşım öğretmen olarak atandı... benden bir ricası oldu. Bende bu konuda elimden geleni yapmak istiyorum..




Bana gelen mailini sizinle paylaşmak istiyorum..



"slm ablacım ben malatya-pütürge-aslankent köyüne öğretmen olarak atandım , buraları berbat 2 yıldır öğretmen yokmuş , 1 2 3 4 5 ,aynı sınıfta okutmak zorundayım , köylünün hali perişan. telefon çekmiyor ulaşım sadece haftada birgün var ,kitap defter kalem herşey eksik , müdürde benim, hademede benim, öğretmende benim , köyde bir karakol ve yahut bir sağlık ocağı bile yok ,ilçeye uzaklığı ise tabi araba bulabilirsen 2 saat , Neşe; kısacası siz bi ara böyle okullar için defter kalem topluyordunuz ,ablacım ricam bu okul içinde aynı şeyi yapabilir misiniz ? Aslankent ilköğretim okulu Aslankent köyü Pütürge/malatya "



Arkadaşlar hiç ekleme yapmadan gönderiyorum.. Belki çok doğru değil ama bu duyguları başka türlü size kendi dilimce anlatamazdım..

Öğrenciler için defter, kalem, çanta ayrıca kışlık mont ve ayakkabıda almak istiyoruz.

Lütfen elimizden bir şeyler geliyorsa, bu öğrencilerimiz, çocuklarımız için birşeyler yapalım..



Kargo ödemek istemezseniz ben Nişantaşı'ndayım. Çapa(Fatih) ,Nişantaşı(şişli), Esenler(otogar)elden alabileceğim adresler. bana ulaştırırsanız ben Malatya'ya gönderim yaparım.



Yardımlarınızı rica ediyorum..
Bana nese_kilavuz@msn.com adresini ekleyerekte ulaşabilirsiniz.
Sağlıcakla kalın..

1 yorum:

  1. merhaba Neşe ( umarım böyle hitap etmemde bir mahsur yoktur )

    öncellikle bloguma gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim..puzzle benim hiç de yabancı olmadığım sektör..1997-98 yıllarında Ankarada öğrenci iken Hediye oyuncakta Educa puzzle için çevirmenlik ve ithalat işiyle uğraşıyordum..hala ne zaman oyuncakcıya girsem gözlerim Educayı arar..kolay gelsin..sevgiler..

    YanıtlaSil