4 Kasım 2010 Perşembe

www.onlinelens.com

Hakkımızda




OnlineLens.com İDEA-CT Özel Teş. ve Ted. Hizm. Tıbbi Malz. Optik Malz. Mim. Müh. İnş. Taah. İşl. San. Ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren optik mağazalarının internet ortamında ürün tanıtımı ve satışının yapıldığı bir internet sayfasıdır. Şirkete bağlı optik mağazaları 5193 numaralı Optisyenlik Hakkındaki Kanun’un gerektirdiği şartlarda faaliyet gösteren her türlü numaralı gözlük camı ve çerçevesi ile reçeteye tabii kontak lens satışı yapmakla yetkili optik müesseseleridir.



OnlineLens.com internet sitesinde önceden göz hekiminin muayenesi ve reçetesine tabi olan kontak lenslerin yanı sıra reçeteye gerek duyulmayan kozmetik amaçlı kullanılan lensler ile bunların bakımı ve saklanması için gerekli olan solüsyon vb. ürünlerin satışı yapılmaktadır.



OnlineLens.com, göz hekimi tarafından muayenesi yapılıp kontak lens kullanabileceği konusunda reçetesi olan kişilere hizmet vermek amacıyla kurulmuş bir online alışveriş sitesidir. İlk defa lens kullanacak, deneyecek kişilerin mutlaka bir göz hekimi tarafından muayene edilmeleri ve hekim kontrolünde ilk lenslerini denemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde oluşabilecek sorun ve rahatsızlıklardan OnlineLens.com ve şirketimiz sorumlu tutulamaz.



OnlineLens.com sitesinde satılan tüm kontak lens ve lens bakım ürünleri bu ürünlerin Türkiye yetkili dağıtıcı firmalarından tedarik edilmekte ve bu firmalar tarafından T.C. Sağlık Bakanlığının onayı doğrultusunda ithal edilmektedir.

Online Lens




Adres : Alacamescit mh. Tuzpazarı sk. No:3 Osmangazi BURSA



Telefon : 0 224 220 00 87 Faks : 0 224 220 00 87



E-Posta : info@onlinelens.com MSN : info@onlinelens.com



 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder