28 Aralık 2011 Çarşamba

KelimelerBenim.com'dan 3'üncü yılına özel yeni yıl çekilişi!

katılmak için;

http://www.kelimelerbenim.com/2011/12/kelimelerbenimcomdan-3uncu-yilina-ozel.html#comment-form



Uzun zamandır sizlerle beraberiz, neredeyse üç sene oluyor. Çoğu zaman "bakalım bu adam ne yazmış" diye girip, eski yazıları gördünüz değil mi? Mâlum; dünyayı kurtarıyoruz, yazmaya vaktimiz olmuyor. Siz yine de tekrar girip baktınız biliyorum, her seferinde "bir umut" dediniz. Vakit gönlünüzü alma vaktidir a dostlar. Size küçük sürprizler yapacağım.

Diğer bloglarda bu tür çekilişler görürdüm hep, günün birinde ben de yaparım diye de iç geçirdiğim oluyordu. Birkaç gün önce "En değerli mücevher sevgidir" başlığıyla yazdığım yazıda tanıtımını yaptığım Insofu sponsorluğunda ilk çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Çekiliş daha çok bayanlara yönelik gibi görünse de sevdiğiniz kadının da sizden her zaman bir hediye bekliyor olduğu gerçeğini sakın göz ardı etmeyin.



Hediyeler neler?
  • 1 Adet Sitrin Kolye Ucu (925 Ayar Gümüş)
  • 3 Adet Thomas Sabo Charm (925 Ayar Gümüş)
  • 1 Çift Rodium kaplama Krom Kol Düğmesi
  • 4 Adet Turkcell 250 SMS Paketi

 
Sitrin Kolye Ucu
Hediyelerimizi tanıtmak gerekir diye düşünüyorum, öncelikle Sitrin kolye ucundan bahsedeyim. Sitrin doğada sarı, kahverengi ya da kırmızı renkte bulunan değerli bir taştır. Yan tarafta gördüğünüz 81 TL değerindeki sitrin kolye ucu, siz değerli takipçilerimizden birinin olacak. Gönül isterdi ki bundan 10 tane olsun, çok kişiye hediye edelim fakat yalnızca 1 tane Sitrin Kolye ucumuz var. Şans sizinle olsun!


Thomas Sabo Charm
Kolyelerin ucu olduğu gibi, bu da bileklik ucu olarak tabir edebileceğimiz yeni moda bir tür "mini takı". Bayanlar muhtemelen biliyordur. Thomas Sabo'nun resmi sitesindeki modellere bakarak ne olduğu hakkında tam bir fikir edinebilirsiniz. Tanesi 55 TL değerinde olan Sabo Charmlar 925 Ayar Gümüştür. Kazananlar arasından 3 kişi birer adet charm seçebilecek.


Rodium Kaplama Kol Düğmesi
Hediyelerimizden biri de manşetlerin pırlantası Kol Düğmeleri. Kolye ucu ve Sabo Charm'dan sonra bir hediyemiz de erkeklere yönelik olsun istedik. Bu Rodium kaplama kol düğmeleri size ya da bir bayansanız eşiniz ya da erkek arkadaşınıza çok yakışacak. 35 TL değerindeki bu hediyemize yalnızca bir takipçimiz sahip olacak.



Teselli Hediyesi
Teselli hediyemiz Turkcell'den şebeke içi 250 SMS. Turkcell hattınız yoksa da üzülmeyin, şifreyi bir arkadaşınıza hediye edersiniz olur biter. Çekiliş sonucunda belirlenecek 4 kişiye verilecek olan bu hediyeyle 250 arkadaşlarınıza "slm nbr çklştn sms kzndm" şeklinde mesaj gönderebilirsiniz.


Çekilişe nasıl katılacaksınız?
Çekilişe katılmak için Facebook sayfamızı beğenip bu yazının altına bir yorum bırakmanız yeterli olacaktır.
Yorumunuzun sonuna gerçek adınızı ve geçerli e-posta adresinizi eklemeyi sakın unutmayın.
Aksi halde katılımınız geçersiz sayılacaktır.


Şansınızı nasıl arttırabilirsiniz?
Facebook sayfamızı beğenip yorum yaparak kazandığınız çekiliş hakkına ek olarak, bu çekilişi Facebook, Twitter, Friendfeed gibi sosyal mecralarda her paylaşımınız +1 çekiliş hakkı olarak,  internet sitenizde ya da blogunuzda paylaşımınız ise +2 çekiliş hakkı olarak size geri dönecektir.


Çekiliş ne zaman ve nasıl yapılacak?
Bir haftalık katılım süreci sonrasında çekiliş Random.org üzerinden yapılacak olup kazananlar ve yedekler 01 Ocak 2012 Pazar günü bu yazı altından güncelleme şeklinde açıklanacaktır.


Herkese bol şanslar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder