21 Aralık 2011 Çarşamba

Zerger by Nesrin Dugan'dan 5 Kişiye Hediye


KATILMAK İÇİN;


http://www.stildirektoru.com/2011/12/zerger-by-nesrin-dugandan-5-kisiye.html


Yine yarışma detaylarına geçmeden önce sizlere Zerger by Nesrin Dugan'ı tanıtmak istiyorum. Kendisiyle tanışma hikayemiz üç yıla dayanır. Aynı gün, aynı saatte doğmamız; tipik Terazi burcu kadınına özgü deliliklerimiz dışında ortak bir çok noktamız var. Tasarımlarının özgünlüğü dışında, ne zaman bir araya gelsek gülmekten karnımıza ağrılar girer! İnsanın beraberken gülebileceği, geceyarılarına kadar saatlerce aynı heyecanla konuşabileceği, sanata değer verip üreten hamili bir yakınının olması keyfime keyif katıyor.

Tasarımcı Nesrin Dugan 2008 yılında kurduğu markasıyla takıya yeni bir ruh vererek yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Hatta Good Luck & Bad Luck koleksiyonunda iyi şans, kötü şans'a esprili bir yorum getiren Nesrin Dugan kötü şans'a inanmayıp onları da birer şans objesine çevirmiş .) Dedim ya; bu terazi burcu kadını, eğlenceli ve masalsı tasarımlar üretiyor. Zerger by Nesrin Dugan sitesini detaylı incelerseniz bana hak vereceksiniz.

Tasarımlarının fiyatları 25 TL ile 1,050 TL arasında değişiyor. Ürünlerine sahip olmak isterseniz Zerger by Nesrin Dugan sitesine bakabilirsiniz.

Ayrıca 2012 Ocak sonuna kadar Stil Direktörü ayrıcalığı ile 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde % 15 indirim yapılacak. Tek yapmanız gereken Zerger by Nesrin Dugan sitesinden alım yaparken kendisine iletişimden yazıp Stil Direktörü'nden okuyarak geldiğinizi belirtmeniz .)

Hediye verilecek ürünler ve katılım için yapmanız gerekenler:

Tüm şartları okumadan yorum yazmayınız.
Yorumlarda
ADSIZ seçseniz bile rumuz belirtmeyi unutmayın.
Unutmayın ki; hak geçmesin diye her yorumu tek tek kontrol ediyorum.

Şartları belirttiğim gibi yerine getirmeden yorum yazanlar geçersiz sayılacak.

Lütfen sorularınızı yorum olarak yazmayın.

Anlaşılmayan bir durum, sormak istediğiniz bir soru, veya firma hakkında bilgi almak isterseniz stildirektoru@gmail.com'dan bana yazabilirsiniz.

Lütfen tüm şartları okumadan yorum yazmayınız.
Katılmak için yapmanız gerekenler:

Zerger by Nesrin Dugan'ın Facebook sayfasını beğenmeniz

Facebook duvarınızda bu yazımı paylaşmanız

Twitter'dan @ZergerbyNesrinD ve @stildirektoru yazarak yarışmaya katıldığınızı mentionlamanız

Blogumda sağ kolonda bu siteye katılın, dikiz aynası yazan yerden blogumu takibe almanız

Blogu olanlar; bu yazımı hediye ettiğimiz ürünlerin görselleriyle ve yazımın linkiyle bloglarında paylaşmalı

Tüm bunlar bittikten sonra bu yazıma paylaştığınız linkleri de ibraz ederek, e-posta adresinizi ekleyip yorum yazmanız.


Üste eklediğim; 5 ürün random.org sitesi aracılığıyla sizlerin olacak. Sadece 3 nolu ürün kime denk gelirse; O kişi çifte kumrular yüzükten istediği rengi seçecek. Yüzükleri kazananlara yüzük ölçülerini sorup ona göre yollayacağız ayrıca isteyenler Zerger by Nesrin Dugan'ın atölyesine uğrayıp yüzük ölçüsünü öğrenebilir; ürünlere de yakından bakabilir. Malum yılbaşı yoğunluğu; yarışma sonrası ürün teslimatı maksimum 15-20 gün içinde olacak.

Yarışma 26 Aralık 2011 akşamı sona erecek. Akabinde firmayla yapacağımız çekiliş sonrası random.org sitesinden kazananları yeni bir yazı olarak sizlere beyan edeceğim.


Devam eden yarışmalara katılmak için buraya tıklayınız...
Hepinize bol şans .)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder