23 Ocak 2012 Pazartesi

STİLDİREKTÖRÜ ve ÇANTA BAK İŞBİRLİĞİNDE 3 KİŞİYE ÇANTA HEDİYE...

Haftayı yeni bir yarışma ile kapatalım. çantaBAK'tan 3 kişiye görsellerini eklediğim çantaları hediye edeceğiz ama önce firmayı tanıyalım.


çantaBAK'da çantaları evire çevire inceleyin...

çantaBAK, sadece kadın çantalarının satıldığı yepyeni bir e-ticaret sitesidir. Ziyaretçilerin satın alacakları ürün hakkında karar vermelerini kolaylaştırmak amacıyla, en ince ayrıntılarına dek fotoğraflanmış ve görseller tüm detayları görebilesiniz diye en yüksek çözünürlükte eklenmiştir.

çantaBAK ziyaretçilerin çantaları her açıdan görebilmelerine olanak tanımak amacıyla Türkiye'de ilk kez 360 derece dönen fotoğraf uygulamasına yer verilmiştir. Sitedeki 360 derece dönen fotoğrafları mouse yardımıyla sağa - sola çevirmek ve çantaları istenilen açıdan görebilmek de, ziyaretçinin kafasında satın alacağı ürünle ilgili soru işareti kalmasını ortadan kaldırmaktadır.

çantaBAK çeşitli promosyon uygulamalarıyla da, ziyaretçilerin alışverişlerini daha cazip hale getirmeyi amaçlamıştır. "Arkadaşını davet et 10 TL kazan" uygulamasının yanısıra, "150 TL ve üzeri alışverişlere de Purse Brite" çanta düzenleyici armağan edilmektedir.

Yani bu ürün...

Ayrıca; sitenin devamlı müşterilerine "% 8'e varan sadakat indirimi" uygulanmaktadır. Şubat ayı sonuna kadar sürecek "Sizin kaç çantanız var?" anketine katılanlar da, ekstradan "10 TL indirim" kazanmaktadır ve tüm bu promosyonlar; ziyaretçilerin en yeni sezon ürünlerine piyasadaki en uygun fiyatlarla sahip olabilme olanağı yaratmaktadır.


çantaBAK, bloggerlara yeni bir kazanç kapısı açıyor…

Veee son olarak; blog.cantabak.com'da bloggerlara yönelik kazan & kazan uygulaması hakkında da bilgi vereyim.

çantaBAK'ın teklifine "evet" diyerek "Kazan kazan programı"na katılan bloggerlar; hiçbir iş riski olmayan ve 24 saat açık işyerleri sayesinde uyurken bile para kazanabilecekler.

Peki ama nasıl? diyenler; tüm detayları buradan okuyabilirler...
Birbirinden güzel çantalardan birini kazanmak için STİLDİREKTÖRÜ arkadaşımızın sayfasını ziyaret ederek şartları öğrenebilirsiniz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder