14 Kasım 2012 Çarşamba

Antepdukkani.com tanıtımı

Merhaba değerli takipçilerim şimdi sizlere Antep yöresinin en özel ürünlerini 1 tıkla ayağınıza getirecek bir firmayı tanıtacağım. www.antepdukkani.com ile antep artık 1 tık uzaklığınızda olacak dilediğiniz yöresel ürünü alabileceksiniz artık kolayca...
 
Firmamız kendisini aşağıdaki şekilde ifade etmiştir..
 
Şekeroğlu Mahallesi’nde bulunan Zincirli Bedesten 1781 yılında Darendereli Hüseyin Paşa tarafından yaptırıldı. Arşivlerde kaydı olan fakat bugün yerinde olmayan güney kapısı kitabesinin yazarı Kusuri’dir. Tek katlı L şeklinde bir plana sahip olan Zincirli Bedesten’de 73 dükkân bulunuyor.
          Geçmişte et hali ve sebze olarak da kullanılan tarihi bedesten 2008 yılında Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ettirilerek kiraya verildi. Günümüzde özellikle turistlere yönelik hizmet veren Zincirli Bedesten’de bakırcı, sedefçi, gümüşçüler, kehribar, tespihçiler, tohumcular, nakışçılar, yöresel gıdacılar, aktarlar, kutnucular, değerli taş ve antikacılar faaliyet gösteriyor.
     Zincirli bedesten'de 1998 Yılında Faliyete Başlayan ÇOPUROĞLU GIDA günümüze kadar Toptan ve perakende satışları ile Gaziantep'in Yöresel Ürünlerini en doğal haliyle satışını yapmaktadır.
     Antepdukkani.com olarak  amacımız Gaziantep'in bilinmeyen güzel ürünlerini ve kaybolma aşamasına gelmiş ürünlerini canlandırmak ve dünya'ya tanıtmak amaçlı kurulmuştur.  
     Antepdukkani.com olarak  internet üzerinden satışa başlayan ÇOPUROĞLU GIDA bünyesinde Bakır , Sedef , Tesbih , Kutnu , Baharat , Kuruluk , Kuruşirelik , Bal , Salça , Pekmez Çeşitleri , Ev ve el yapımı ürünler olarak perakende satışlarına başlamıştır.
      Ürünlerimiz Firmamızın Garantisi altındadır..
Firmamızın iletişim bilgileri aşağıdadır.
ADRES : Boyacı Mah. Nacar Çarşısı ZİNCİRLİ BEDESTEN No:19 
ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
  TELEFON :    0 342 231-73-03
E-MAİL :  bilgi@antepdukkani

Değerli firmamızın çeşitli ürünleri var hep birlikte inceleyelim olur mu?







Daha başka neler neler var ama onlar için lütfen aşağıdaki linke tıklayıp siz bakın olur mu...
üstelik 100 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ödemesi de yapmıyorsunuz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder