14 Kasım 2012 Çarşamba

"sağlıklı uykuya merhaba demek için silky-dreams ile tanışın"





KIŞ KAPIMIZDA… BU KIŞI, TÜM AKAR VE MAYT’LARDAN UZAK SAĞLIKLA, KONFORLA VE SICACIK GEÇİRMEK İÇİN ANTİALERJİK, CİLT DOSTU SILKY DREAMS %100 SAF İPEK YORGANLARIYLA TANIŞIN!
BİLDİĞİNİZ DİĞER TÜM YORGANLARI UNUTUN ÇÜNKÜ BU YORGAN FARKLI! BU YORGANIN İÇİNDE %100 SAF İPEK VAR. DIŞI İSE %100 ORGANİK PAMUK! TAMAMEN DOĞAL, TAMAMEN SAĞLIKLI…
Yorganınız gece terletiyor mu ya da yorganınızın içindeki tüyler dışarı çıkarak sizi hapşırtıyor, alerjinizi mi tetikliyor? Yoksa yorganınızın gece boyu hışırdamasından mı şikayetçisiniz?
ÇÖZÜMÜ ALERJİ UZMANLARININ TAVSİYESİ, SAĞLIĞINA ÖNEM VERENLERİN TEK TERCİHİ: %100 SAF İPEK YORGAN VE YASTIK ÜRÜNLERİNDE!
Yorganlar, içlerindeki dolgu malzemesine göre adlandırılırlar. Elyaf dolgulu yorganlar elyaf, kaz tüyü dolgulu yorganlar kaz tüyü yorgan gibi…
Yurtdışında özellikle organik, tamamen sağlıklı, antialerjik olması ve cilde dost olması sebepleriyle rağbet gören tek yorgan olan SAF İpek Yorgan’ın da iç malzemesi %100 SAF İPEKTİR!
İPEK YORGAN ve YASTIK dünyada, diğer tüm ürünler arasında bilinen en kaliteli, sağlıklı ve  cilde en uyumlu doğal üründür. İçinde %100 ipek kullanılan SILKY DREAMS ipek yorgan, doğanın mucizesi ipek'in organik yapısı, antialerjik olması, hava geçirgen yapısıyla vücut sıcaklığını dengelemesisıcak tutması fakat terletmemesi nedeniyle eşsiz bir konfor sağlar.
Peki doğru ve sağlıklı yorgan&yastık seçimi neden önemlidir?
Sebebi belli! Evinizde yaşadığınız alerjik reaksiyonların % 60'ı yatak odanızda yer alan mite'lar nedeniyle oluşur. Yorgan veya yastık deyip geçmemek lazım. Normal bir insanın günde 8 saat uyuduğu düşünülecek olursa, ömrümüzün 1/3’ünü geçirdiğimiz yatak odalarımızda cildimize bire bir temas eden ürünlerin seçimi hassasiyet gerektirir. Gözle göremediğimiz ev tozu akarlar ve mite’lar yorgan ve yastığımızın iç dolgu malzemesinde barınırlar. Araştırma sonuçlarına göre, 2 yıl içinde kullandığınız yorgan ve yastığın toplam ağırlığının %10’u bu zararlı mite ve mite dışkılarından oluşmaktadır. Yorgan ve yastığınızı ne kadar yıkarsanız yıkayın, bu alerjiyi tetikleyen parazitlerden kurtulamazsınız.
Oysa SAF İPEK, cilde dost 18 aminoasit ve sericin proteniyle kullanım ömrü boyunca mite, akar barındırmayan tek yorgandır! SILKY DREAMS ipek yorgan ve yastık ürünlerinin üretiminde hiçbir kimyasal kullanılmamaktadır.
SAF İPEK’te bulunan Sericin isimli temel protein maddesi anti-akar olduğundan yorgan ve yastığınızın içinde zararlı mite’ların barınmasına asla olanak sağlamaz.
Aşağıdaki videoyu lütfen dikkatlice izleyiniz. Bir kabın içerisine ilk önce bir tutam SAF İPEK (solda) ve bir tutam KAZTÜYÜ (sağda) dolgu maddesi yerleştiriliyor. Ardından tahta kuruları kabın içine bırakılıyor. Bakalım böcekler barınmak için hangi dolgu malzemesini tercih edecek?. İşte günümüzün sekiz saatini, ömrümüzün iseüçte birini bu alerjenlerle geçiriyoruz, üstelik gece boyu onlara sarılıyoruz farkında olmadan... SAF İPEK, içindeki SERICIN proteini sayesinde hiçbir zararlı alerjeni barındırmaz!
Hayatımıza her geçen gün daha fazla giren kimyasal ve yapay ürünlerin alerji şikayetlerinde olağanüstü bir artışa neden olmaktadır. Hayatımızın üçte birini geçirdiğimiz yastık ve yorganımızın kimyasal içermeyen doğal ürünlerden oluşmasını istemez misiniz?
İpek, cildimizdeki hücrelerde bulunan ve cildimize yararlı olan 18 çeşit proteinden oluşan tamamen doğal bir üründür. İpek'te bulunan bu proteinlerden bazıları günümüzde bir çok güzellik ve cilt bakımı ürününde kullanılmaktadır. “İpeksi saçlar”, “ipeksi bir cilt” sloganlarını pek çok şampuan ve cilt bakım kremlerinden hatırlarsınız.
İpek böceği sadece temiz dut yapraklarıyla beslenir. İpek böceği öyle hassastır ki temiz olmayan dut yaprağı yemesi durumunda hayatını kaybeder. İpek’in oluşumu ve işlenmesi sırasında hiçbir kimyasal madde kullanılmaz. 
SILKY DREAMS ipek ürünlerinin üretiminde sağlığa zararlı bir işlemden geçirilmediğini ispatlayan uluslararası OEKO Tex 100 sertifikası bulunmaktadır ve 2 yıl garantilidir.
SILKY DREAMS İpek Yorganları, el yapımı, organik ve antialerjik tek ipek yorgandır!
İpek doğal yapısı gereği antialerjiktir. Bu özelliği ile ipek yorgan, bütün dünyada yıllardır alerjisi olanlar tarafından özellikle tercih edilmektedir.
Yatağımızda bulunan mite, küf gibi alerjenler geceleri hapşırma, burun akıntısı, kaşıntı gibi alerjik reaksiyonlara neden olarak uykunun bölünmesine ve uyku kalitesinin bozulmasına neden olurlar. 
 Gözümüzle göremediğimiz alerjenler özellikle astım, alerjik rinit, bronşit rahatsızlığı olanların alerjilerini tetiklemekte ve çocuk ve yetişkinlerde bronşit ve astımı tetiklemektedir.
 Sadece ipek’te bulunan “Sericin” isimli doğal protein, mite, küf akarların ipek yorgan'da barınmalarını engeller.
 Bu doğal özelliği ile ipek yorgan, doğal olarak alerjen barındırmayan TEK yorgan dolgu malzemesidir.
Bu nedenle ipek yorgan, ipek yastık ve ipek yatak ürünleri özellikle alerji hastaları, astım ve bronşit şikâyeti olanlar için de mükemmel  bir seçimdir.
İpek Yorgan nasıl yapılır?
İpek yorganda yer alan ipek lifleri “gerdirme” yöntemiyle hazırlanır. İpek lifleri “tüysü” değil “lifsi” yapı olduğundan kullanım ömrü boyunca ya da makinada yıkasanız dahi kayma veya topaklanma yapmaz.
SILKY DREAMS İpek Yorgan'da %100 oranında ve (Grade A) A kalite ipek kullanılır. İpek dolgu malzemesi oranı metrekarede 400 gram’dır. 
Bu gerdirme yöntemi sayesinde, ipek yorganınızın dolgu maddesinde mikro hava boşlukları oluşur. Bu da yorganınızın “nefes almasını” sağlar.
İPEK YORGAN NEDİR ve DİĞER YORGANLARDAN FARKI NEDİR? Lütfen videolarımızı izleyiniz:
 İpek yorganın sıcak tutan ve terletmeyen yapısı
Sabah uyandığınızda yastığınız ter içinde mi kalıyor ya da yorganınızı “bunaldığınız” için üzerinizde mi atıyorsunuz? İPEK YORGAN ve YASTIK’la TERLEME sorununa SON! Saf ipek malzemenin içinde bulunan mikro hava boşlukları, yorganınızın nefes almasını sağlar. Su buharını bu hava boşluklarından dışarı atar ve bu özelliği sayesinde ipek yorganınızı 4 mevsim güvenle, terlemeden ya da üşümeden ve konforla kullanabilirsiniz.
İpek dolgulu yorgan, nefes alan, eşsiz hava geçirgen yapısını “gerdirme” yöntemiyle hazırlanmasına borçludur. İpek yorgan bu eşsiz yapısıyla, siz uyurken vücut sıcaklığınızı düzenleyerek sizi terletmeden ve üşütmeden uyku kalitenizi en üst seviyede tutar. Termostatik özelliği sayesinde fazla nemi dışarı atarak doğal bir termostat gibi çalışır.
İpek yorgan, diğer bütün yorganlardan farklı olarak “Kışın Sıcak, Yazın Serin” tutar. Nesillerdir soğuk iklimlerde yaşayan kişiler, üşümemek için ipek içlikler kullanmaktadırlar. Bu ipeğin eşsiz ısıtmasına en güzel örnektir. İpek yorganınız kışın sizi ipek kozası mantığıyla sıcacık tutar. Bu özelliğini kat kat hazırlanan özel yapısına borçludur. İpek yorganın içindeki ipek, etrafından çekilerek genişletilerek hazırlanır. Bu şekilde yaklaşık kat kat olarak üst üste konularak hazırlanır. Uzmanlar özellikle kışın soğuk havalarda tek parça ve kalın bir giysi yerine, daha ince kat kat giyinilmesini önerirler. Bunun sebebi kıyafetler arasında hava boşluklarının oluşması ve sizi terletmeden sıcak tutmasıdır. İpek Yorgan da bu özelliğe sahiptir. Bu nedenle yazın da serin tutar.
YORGANINIZIN İÇİNDE SAF VE KARIŞIMSIZ %100 İPEK OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ?
SILKY DREAMS SAF İPEK Yorgan'larının kenar kısmında fermuar vardır. Bu fermuar alanından, yorganınızın içinde bulunan SAF İPEK'in muhteşem dokunuşunu, yumuşaklığını ve kalitesini hissedebilirsiniz!
SILKY DREAMS İPEK YORGANLARI;
o    Özel yapısı yüksek miktarda ter emer ve hızlı kuruma sağlar. 1. sınıf saf ipek dolgu malzemesinden üretilmiştir.
o    Kullanım süresince ipliklenme, topaklanma yapmaz.
o    Antiallerjik ve antibakteriyel.
o    Elde ve makinede 30 derecede yıkanabilir.
o    Hava geçirir ve konforlu bir uyku için idealdir.
o    Yorgan üretiminde hiçbir kimyasal kullanılmamıştır.
o    Bakteri üretmez
o    Nefes alma özelliği sayesinde terletmez.
·         Tek Kişilik yorgan boyutu: 155x215 cm.
·         Çift Kişilik yorgan boyutu:   195x215 cm.
SILKY DREAMS İpek Yorgan’ın sağladığı konforu tarif etmek gerekirse: Bir kere SILKY DREAMS ipek yorgan kullanmaya başladıktan sonra artık başka bir yorgan ile yatmak istemeyeceksiniz.
Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.
Ürünlerimizi çamaşır makinanızın Elde Yıkama ya da Hassas Yıkama programlarında yıkayabilirsiniz. Özenle kullanıldığında 15 yıl kullanım ömrü vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder