28 Nisan 2010 Çarşamba

Hediyeler Serisi – 3 Bikini


Hediyeler Serisi‘nin 3. yarışması başlıyor. Havaların ısınmaya başladığı bu günlerde yaza hazırlık olarak mükemmel bir bikini hediye etmek istedik. Bu üçüncü yarışmamızda aranızdan bir şanslı kişi çok şık ve 2010 yaz modasına uygun bir bikini* kazanacak. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise sitemizin mail grubuna üye olmak**. 21 Mayıs 2010 tarihine kadar mail grubumuza üye olanlar arasında yapacağımız çekiliş sonucunda (Çekiliş 22 Mayıs 2010 tarihinde yapılacaktır***) hediyenizi adresinize ücretsiz göndereceğiz. Bu yazının altına kısaca yapmak istediği tatil planlarından bahsederek yorum bırakan her abonemiz ise +1 çekiliş hakkı kazanacak. Eğer sizin de bir blog’unuz varsa ve bu blog’ta kampanyamızı duyurursanız +5 çekiliş hakkı kazanmış olursunuz****.

*Bikini hakkında;
- %82 naylon, % 18 elasten
- Elde yıkanır, çabuk kurur
- S – M – L bedenleri mevcuttur.
Ürünün ayrıntılı fotoğrafları:
** Abone olmak için sitenin sağ üst kısmında bulunan kutucuğu kullanın. Aktif olarak kullandığınız mail adresinizi yazdıktan sonra Takip Et! butonuna basın ve açılan penceredeki güvenlik sorusunu girdikten sonra mail adresinize gelecek onay mailindeki link’e tıklayarak aboneliğinizi başlatın.
(Takip Et! Butonuna bastıktan sonra açılan pencere kesinlikle kötü niyetli bir yazılımın parçası değildir, Google firmasının bir ürünü olan FeedBurner servisinin güvenlik sayfasıdır. Site henüz Türkçe yapılmadığı için pencere İngilizce açılacaktır, yapmanız gereken tek şey güvenlik sorusunu girmektir.)

*** Yarışmanın sonuçları 24 Mayıs 2010 tarihinde sitemizde yayımlanacaktır.

**** Sitenize yazınızı ekledikten sonra iletişim sayfasından bize sitenizi bildirmeniz gerekmektedir. Lütfen eklediğiniz yazıda sitemize Nasıl Yapılır? kelimesinden gelen bir link kullanın.
http://www.nasilyap.com/hediyeler-serisi-3-bikini/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder