4 Mayıs 2010 Salı

Anneler Gunune Ozel Hediye Ceki 100 TL giymix.com dan

Merhaba arkadaslar;

Giymix.com olarak Annelere daha uygun olacagini dusundugumuz diger sitelerimizden(www.bitaki.com ve www.taymum.com.tr) hediye ceki kampanyamizi sizlere blogumuz uzerinden duyuruyoruz.

www.bitaki.com 'dan 50 TL ve www.taymum.com.tr ' den 50 TL olmak uzere toplamda 2 tane hediye ceki veriyoruz. Bu cekleri alisveris alt limiti olmadan hemen kullanabileceksiniz.

Katilmak icin tek yapmaniz gereken facebook hesabiniz varsa; durum iletinize "www.giymix.com ' dan Anneler gunune ozel hediye ceki yagmuru" yazip, yanina bir de yorumda bulunmaniz. Bunu elemeye sokabilmemiz icin de grubumuzda post etmeniz gerekmekte. Facebook grubumuz icin tiklayin.

Ornek: Giymix is " www.giymix.com ' dan Anneler gunune ozel hediye ceki yagmuru" Giymix annemi 50 TL yle kandiramazsin!


Eger facebook hesabiniz yoksa; twitter hesabinizda ayni seyi Giymix'in tweetini retweet edip yanina yorumunuzu ekleyerek yapabilirsiniz.

Facebook ve Twitter hesabiniz yoksa hemen blogumuzdan cikin diyecek halimiz yok :) O zaman bu haberi yazdigimiz link e yani buranin altina yorum da bulunabilirsiniz.

Eleme nasil olacak hemen onu aciklayalim;

10 kisinin yorumu adminlerimiz tarafindan secilip anket olarak sizlerin begenisine sunulacak. 7 Mayis 9.00 itibariyle yorumlariniz www.giymix.com uzerinden oylamaya acilacak ve 8 mayis 9.00 itibariyle de anket sonuclarina gore birinci ve ikinci 50 ser TL lik hediye ceki kazanacak.

Yorumlarinizi bekliyoruz.

Tesekkurler.
http://giymix.blogspot.com/2010/05/anneler-gunune-ozel-hediye-ceki-100-tl.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder