12 Mayıs 2010 Çarşamba

ARMİ- 75.00 TL. DEĞERİNDE -FREYJA ARMUT KOLTUK- HEDİYE EDİYOR.

Yepyeni bir yarışma ile sizlerleyiz.Armut Koltuk ve Minder sektörünün;en kaliteli ve yenilikçi firması “Armi” sponsorluğundaki bu yarışmamıza katılan,siz değerli dostlarımız arasından seçilecek bir kişiye; 75,00 TL.değerindeki “Freyja Armut Koltuk Vinleks”, Armi’nin hediyesi olacaktır..


Armi; armut koltuk ve minder ürünleri üretiminde yenilikçi ve kaliteli üretimi ile,sektöründe fark yaratmayı amaç edinmiş çok özel bir firmadır.Armut koltuk,bar taburesi,bistro,minder,beach minderi,şezlong minderi,sandalye minderi,çocuk minderleri,puf,ying yang,yolculuk ve boyun yastığı gibi çok çeşitli ürünlerde,hizmet vermektedir.Ayrıca zevkinize göre seçebileceğiniz her ürünün,birçok renk seçeneğide bulunmaktadır.Kaliteyi kendilerine amaç edinmiş bu firmanın, http://www.armutminderim.com adresindeki web sitesinden dilediğiniz ürünü zahmetsizce seçebilir, bu ürünle ilgili ayrıntılı bilgileri edinmek ve sipariş vermek üzere 0507.2858615 ve 0554.8840308 numaralı telefonlarından firma yetkililerine ulaşabilir ve yine zahmetsiz bir şekilde kargo ücretsiz,kapınızda teslim alabilirsiniz.Rahatlığı ve kaliteyi "Armi" kalitesinde yaşayın..


Armi’den;“Freyja Armut Koltuk Vinleks” hediyesini kazanmak için yapmanız gerekenler :


1-Armi Firması'nın, http://www.armutminderim.com adresindeki web sitesine üye olmak ve bu siteden zevkinize uygun,en beğendiğiniz ürünü belirlemek...

(Yarışmayı kazandığınız takdirde;size bu üyelik sırasında bildirmiş olduğunuz mail adresinden ulaşılacağından,lütfen en sık kullandığınız bir mail adresi ve gerçek isminizle üye olunuz.)


2- Armi Firması'nın, http://www.facebook.com/home.php?#!/armi.armut.koltuk?ref=ts adresindeki Facebook profiline,arkadaş listelerine eklenmek üzere çağrıda bulunmak ve arkadaşlık onayınızdan sonra,bu profilin duvarına web sitesinden seçmiş olduğunuz zevkinize en uygun ürünün adını ve ürünle ilgili yorumunuzu yazmak.


Facebook hesabı olmayanlarda,sadece Armi’nin sitesine üye olarak ve üçüncü şartı yerine getirerek yarışmamıza katılabilirler.Ancak;Facebook hesabı olupta,profile çağrıda bulunmadığı anlaşılanlar,yarışma sonucu seçimlerine dahil edilmeyeceklerdir.



3-www.furkanpirepol.com sitesinin, http://www.furkanpirepol.com/Yarisma.html adresindeki yarışma defterine,Armi Firması'nın;Facebook profilinin duvarına yazmış olduğunuz gibi (Armi Firması'nın web sitesinden;seçmiş olduğunuz zevkinize en uygun ürünün,adını ve ürünle ilgili yorumunuzu) yazmak.




(Lütfen;Armi Firması'nın http://www.armutminderim.com adresindeki web sitesine üye olurken ve web sitemizin http://www.furkanpirepol.com/Yarisma.html adresindeki yarışma defterine beğendiğiniz ürünü yazarken,gerçek isminizi ve soyadınızı tam olarak kullanınız.Sadece isimlerini yada herhangi bir takma isim yazan yarışmacılar,malesef yarışmamıza dahil olamayacaklardır..


Yarışmaya tek bir yorumla ve tek bir ürün beğenisi ile katılabilirsiniz.İkinci yorumunuz tarafımızdan yarışma defterinde onaylanmayacaktır..


Yarışma sonucu;Armi Firması tarafından belirlenecektir.Bu konuyla ilgili bilgilendirmeyi yarışma sonunda,sitemizde duyuracağız..)


Yarışma başlangıç tarihi : 10 Mayıs 2010

Yarışma bitiş tarihi : 25 Mayıs 2010



Çok keyifli bir yarışma olacağına inanıyor ve herkese bol şans diliyoruz..

Katılımlarınızı bekliyor ve şimdiden hepinize teşekkür ediyoruz..

http://www.furkanpirepol.com/_ARMI__75.00_TL._DEGERINDE__FREYJA_ARMUT_KOLTUK__HEDIYE_EDIYOR.-772.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder